• Фото Видео
  • 07.08.2022
  • Блог
Будоарна фотография, еротична фотосесия
Будоарна фотография, еротична фотосесия

Будоарната фотография (еротичните сесии) не трябва да е просто „начин за хващане“ на красивите дами в кадър, но и способ за това, да накараш клиентите да се чувстват наистина красиви. Нека да не забравяме, че в почти всички случаи става въпрос за реални жени с реално чувство за несигурност и малко или никакъв опит в това да изглеждат секси пред фотообектива. В този доста интимен процес, изграждането на доверие между вас и вашите клиенти, е от ключово значение, което ще помогне да направите добра връзка и сработеност между вас, тях и камерата. И съответно по-добри кадри.

В будоарното студио Je t’aime Beauty, всичко това е приоритет – как да се въведе всяко момиче, стъпка по стъпка, започвайки от това, какво да носят, как да изглежда гримът, позата и т.н. Ето три бързи съвета от тях към фотографите, които правят първите си стъпки в това поприще, и които ще им помогнат да изградят доверие у клиентите си:

Какво да носят?

Будоарна фотография, еротична фотосесия
Будоарна фотография, еротична фотосесия

Важно е да се комуникира с клиентите, преди да „изстреляте“ нещо по отношение на стила им, карайки ги да се чувстват максимално комфортно в този процес. Трябва да се стремите да им помогнете да разберат кое е най-подходящото еротично облекло, което да носят, в съответствие с ръста и тялото им. Стила в заснемането допринася за цялостното усещане и образност на снимките.

Коса и грим

Будоарна фотография, еротична фотосесия
Будоарна фотография, еротична фотосесия

Косата и гримът са също толкова важни, колкото и стайлинга и гардероба. Трябва да предадете и използвате относно вашите клиенти изцяло своя потребителски опит. Чувството че са глезени и обаятелни ще ги накара да се чувстват по-уверени, като самия процес на снимките ще е далеч по-комфортен и удобен. Хубаво е да имате налице професионални фризьори и гримьори, които наистина разбират от работата си и няма да да спъват стила и концентрацията ви по време на работа. За будоарната фотография най-добре е да се търси вълнообразна, обемна коса и опушен, страстен грим, така че фотомоделите да изглеждат едновременно секси и съблазнителни.

 

Позиране

Будоарна фотография, еротична фотосесия
Будоарна фотография, еротична фотосесия

Позирането е най-важният елемент от вашите снимки. Една жена може да бъде перфектно оформена и да има безупречен грим, но ако тялото и очите не са в синхрон с гледната ни точка, резултатите няма да са никак добри. Трябва да се стремите да разберете, да видите типа тяло на всяка жена и неговият размер, така че да я представите по максимално най-добрият начин. Целта е да извадите възможно най-привлекателните форми на своите фотомодели, така че всеки, който след това види снимките да почувства интимността и чувствеността у тях.Чрез правилното позиране на фотомоделите ще намалите и необходимостта от допълнителна редакторска намеса.

Коментари към тази статия